Львівський портал

У депутатки з Хмельницького знайшли 1,5 млн доларів

У депутатки Хмельницької міськради знайшли 1,5 млн доларів готівкою незадекларованих доходів та низку нерухомості. Про це Львівському порталу повідомили у Держбюро розслідувань.

Традиційно імені депутатки правоохоронці не розголошують.

Відомо, що вона є директоркою приватної компанії, яка мала угоди з Хмельницькою митницею. Слідчі вже розслідують оборудки під час виконання угод цією фірмою.

Водночас Українська правда, посилаючись на власні джерела, пише, що йдеться про Світлану Баранську. На сайті мерії Хмельницького вказано, що вона є депутаткою від «Європейської солідарності» та членкинею комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

За даними слідства, жінка у своїй декларації взагалі не вказала наявність готівки. Але під час обшуків в індивідуальних банківських комірках, відкритих на її ім’я, та за місцем її роботи правоохоронці вилучили понад 1,5 млн доларів у різній валюті.

Також виявлено, що у депутатки є незадекларовані об’єкти нерухомості.

Її затримали за підозрою у незаконному збагаченні (ст. 368-5 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до 10 років тюрми з конфіскацією усього майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ДБР, Хмельницька міська рада

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-09 10:34:15