Львівський портал

Під час конфлікту 18-річна львів’янка зарізала свого знайомого

У Львові поліцейські затримали 18-річну дівчину, яку підозрюють у вбивстві знайомого. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Вбивство сталося в ніч на 6 жовтня у квартирі одного з будинків на вулиці Виговського у Львові, де потерпілий, 27-річний мешканець Івано-Франківської області, винаймав кімнату. Того вечора в гості до нього прийшла знайома – львів’янка віком 18 років. Під час розпивання спиртного між дівчиною та чоловіком виник конфлікт, в ході якого зловмисниця кілька десятків разів вдарила потерпілого кухонним ножем в різні частини тіла.

Від отриманих травм чоловік помер, а підозрювана втекла з місця події. При цьому вона намагалась приховати речові докази, зокрема, заховала знаряддя вбивства.

Після вчинення вбивства дівчина переховувалась у Стрию, де її і затримали.

Львів’янці повідомили про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 ККУ). Винуватиці загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-07 12:51:00