Львівський портал

Пожежа на спиртзаводі: у Воронезькій області заявили про атаку дронів

Влада Воронезької області заявила про атаку нібито українських дронів на підприємства, які «випускають цивільну продукцію». Повідомляють, що йдеться, зокрема, про місцевий спиртзавод. Про це пише hromadske з посиланням на російські джерела.  

Зокрема, місцевий губернатор Олександр Гусєв розповів, що внаслідок атаки дронів на території одного з поверхів підприємства спалахнула пожежа, нині там працюють екстрені служби. Також він заявив, що одна людина зазнала поранення. 

На іншому підприємстві, за повідомленням Гусєва, немає руйнувань та постраждалих. 

Тим часом у соцмережах повідомляється, що буцімто українські дрони уразили спиртзаводи у Старому Осколі Бєлгородської області та Новохоперському районі Воронезької області. Зазначимо, що губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков наразі не повідомляв про атаку дронів на область. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що уночі 3 жовтня у російському місті Новосибірськ диверсанти спалили будівлю обласного управління ФСБ.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-05 12:02:52