Львівський портал

Росіяни вкотре обстріляли Харківщину. Є загиблі та поранені

Збройні сили РФ продовжують обстрілювати населені пункти Харківщини. В результаті обстрілів двоє людей загинуло, ще четверо – поранені. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, 3 жовтня близько 15:30 російські окупанти поцілили по селу Охримівка Чугуївського району. Поранення отримав 31-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Також 3 жовтня близько 18:00 війська РФ вдарили з дрону по селу Токарівка і влучили по мотоблоку, на якому рухались двоє цивільних осіб – 62-річна жінка та 67-річний чоловік. З травмами обох постраждалих доставлено до лікарні.

4 жовтня близько 10:00 російський агресор вдарив двома керованими авіабомбами по селу Ізюмське. Загинув 35-річний чоловік – співробітник місцевої агрофірми.

Близько о 10:10 окупанти також застосували КАБи для ударів по селищу Степи. Загинув 55-річний чоловік. Окрім цього, пошкоджено та зруйновано приватні домоволодіння.

Орієнтовно о 10:40 росіяни із застосуванням КАБів вдарили по селу Чернещина, внаслідок чого пошкоджень зазнали приватні домоволодіння.

Близько 16:35 в результаті влучання ворожого FPV-дрона по Куп’янську тілесні ушкодження отримав 37-річний чоловік. Також пошкоджено автомобіль.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази і задокументували чергові воєнні злочини РФ та розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 ККУ). 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-04 21:10:30