Львівський портал

У Львові навчатимуть керувати розвідувальними безпілотниками Sirko

У Львові у Школі пілотування навчатимуть керувати українськими розвідувальними безпілотними комплексами серії Sirko. Про це Львівському порталу повідомила компанія SkyAssist.  

 

Зокрема, навчання у Школі пілотування складається з двох частин:  

  • теоретичної (19 відеоуроків); 
  • практичної (п’ять днів на полігоні, де буде можливість освоїти всі основи та прийоми пілотажу, польоти в нестабільних умовах, роботу в Mission Planner, а також  відпрацювати  точну  та  автоматичну відеозйомки). 

Опісля можна отримати сертифікат про підтвердження проходження навчального курсу з пілотування БпЛА типу «крило» Sirko-2M. Слід зазначити, що для військових навчання у Школі пілотування є безкоштовним. 

За детальнішою інформацією звертайтесь: [email protected], skyassist.com.ua, +380 67 151 67 91. 

Довідка.  

Компанія SkyAssist розпочала свою діяльність у 2022 році із волонтерської допомоги ЗСУ. Згодом вона перетворилась у Науково-дослідний інститут, першою розробкою якого став розвідувальний безпілотник Sirko, названий на честь отамана Запорізької Січі Івана Сірка. 

Зокрема, безпілотник Sirko-2M призначений для аеророзвідки, дорозвідки оперативно-тактичного рівня та коригування вогню. Тактичний радіус дії – 30 км (зберігається відеозв’язок і керування), загальна довжина маршруту – до 130 км, робоча висота – від 200 до 800 метрів. Переваги цього БпАК – значна РЕБостікість, простота у користуванні, радіо- та оптична непомітність навіть на малих висотах. 

Ці комплекси вже мають сертифікацію МОН і успішно працюють на фронті.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-04 15:36:35