Львівський портал

У горах на Львівщині сталась потрійна ДТП. Є загиблий

У Стрийському районі автомобіль влетів у вантажівку, яку від удару розвернуло так, що в неї врізався ще один легковик. Одна людина загинула, ще троє травмовані. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Аварія сталась у четвер, 3 жовтня, близько 17:00 біля села Козьова Стрийського району, що в гірській частині Львівщини.

Тут на трасі Київ – Чоп водій автомобіля Renault Lodgy, 67-річний мешканець Дніпропетровської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку Mercedes-Benz Actros під керуванням 53-річного жителя Полтавської області.

Після цього вантажівку винесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з автомобілем Renault Logan, яким керував 34-річний мешканець Харківської області. Чоловік від отриманих травм загинув на місці.

А водій Renault Lodgy та його пасажирки, жительки Дніпропетровщини, віком 18 і 38 років, потрапили до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють обставини події.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-04 09:46:46