Львівський портал

Львівська ОВА розірвала договір з перевізником через блокування роботи е-квитка

Львівська ОВА достроково розірвала договір на обслуговування автобусного маршруту №282 Шептицький АС – Радехів АС. Причиною стало неналежне надання послуг з перевезення пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

«За невиконання Інвестиційного договору з впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області у вересні Львівська ОВА достроково в односторонньому порядку припинила договір з перевезення пасажирів на обслуговування автобусного маршруту № 282 Шептицький АС – Радехів АС», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Зазначений автобусний маршрут в найкоротші терміни включать до переліку об’єктів чергового конкурсу з визначення автомобільних перевізників для обслуговування внутрішньообласних маршрутів.

Мешканців області закликають у випадку виявлення порушень в роботі перевізників, звертатись на «Гарячу лінію області»  1684, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, ЛОВА

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-03 12:44:03