Львівський портал

У Кам’янка-Бузькій громаді відкрили Алею пам’яті загиблим воїнам

У неділю, 29 вересня, у селі Спас, Кам’янка-Бузькій міській громаді, відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті загиблим воїнам. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Вшанувати полеглих захисників-односельчан прийшли родичі й близькі загиблих бійців, представники влади, духовенства та жителі села.

Ініціаторами облаштування Алеї стала спільнота «Воїни добра» на чолі з Ігорем та Мирославою Токминами, які від початку повномасштабного вторгнення активно підтримують військовослужбовців ЗСУ.

За словами організаторів, відкриття Алеї пам’яті має важливе значення як для суспільства, так і для родин загиблих.

«Це не лише спосіб увіковічити пам’ять про тих, хто пожертвував своїм життям заради свободи і незалежності. Це символ вдячності за мужність і самопожертву. Всі ми маємо знати і памʼятати, яку ціну заплачено за наше сьогодення та наше майбутнє», – зазначили вони.

Нагадаємо, 29 вересня, у Буській громаді також відкрили Алею пам’яті на честь загиблих військових. Її розмістили біля місцевого храму у селі Гумниська.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ЛОВА

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-30 12:22:17