Україна і світ

Стародубцева обіграла ексросіянку на турнірі у Пекіні та не потисла їй руку

Фото: Getty Images

Українка Юлія Стародубцева вийшла до четвертого кола тенісного турніру WTA 1000 у Пекіні.

У матчі 1/16 фіналу вона впевнено переграла ексросіянку Еліну Аванесян, яка віднедавна виступає за Вірменію, з рахунком 6:3, 6:1.

Стародубцева перемогла Аванесян на China Open

Тенісистки провели на корті 1 годину та 32 хвилини, за які Юлія двічі подала навиліт, припустилася однієї подвійної помилки та використала п’ять із 11 брейкпойнтів.

На старті першої партії Стародубцева та Аванесян обмінялися брейками. За рахунку 3:3 українка взяла подачу суперниці, не помилилася на своїй, а потім закрила партію ще одним брейком.

У другому сеті Юлія розгромила новоспечену вірменку – суперниця виграла лише один гейм на власному розіграші.

Після перемоги Стародубцева відмовилася тиснути руки своїй опонентці, а відразу попрямувала до судді на вишці.

У матчі за вихід до чвертьфіналу тенісного турніру у Пекіні українка зіграє проти переможниці матчу між американкою Пейтон Стернс та “нейтральною” росіянкою Анною Калінською.

У попередньому колі Юлія обіграла чешку Катеріну Сінякову, яка посідає 37 місце у рейтингу WTA. Для неї це стала найрейтинговіша перемога за кар’єру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що в одиночному розряді на турнірі у Пекіні Стародубцева залишилася єдиною представницею України після того, як Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна, Марта Костюк та Леся Цуренко зачохлили свої ракетки.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-29 14:02:25