Львівський портал

На Львівщині за добу четверо пішоходів постраждали від наїздів автомобілів

У вівторок, 24 вересня, у Львові та області сталися чотири аварії, у результаті яких травмувалися пішоходи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Так, 24 вересня, близько о 08:45 на вулиці Патона у Львові водійка автомобіля Volkswagen e-Golf, 24-річна львів’янка, здійснила наїзд на 52-річного жителя Львова. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна аварія сталася близько о 13:50 на вулиці Кульпарківській у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Chevrolet Aveo, 42-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, здійснив наїзд на 46-річного львів’янина. У результаті чого пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

Окрім цього, близько о 14:15, у селі Вільховець Львівського району водій мотоцикла Yamaha, 63-річний львів’янин, здійснив наїзд на 22-річну місцеву мешканку. Внаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько о 17:00 у селищі Краковець Яворівського району. Встановлено, що водійка автомобіля Lexus NX 300, 42-річна львів’янка, здійснила наїзд на 48-річного жителя Золочева, після чого зіткнулась із припаркованим автомобілем Citroen Jumper. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-25 15:34:13