Львівський портал

Львівщина втратила ще одного захисника на фронті

У Курській області рф під час виконання бойового завдання загинув 37-річний військовий зі Львівщини Богдан Війтович. Про це повідомила Буська міська територіальна громада Львівської області.

«18 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Обухівка Кореневського району Курської області у бою з російськими терористичними військами загинув мешканець с. Кудирявці, солдат 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади Війтович Богдан Романович», – йдеться в повідомленні.

Захисник був призваний на військову службу під час мобілізації на особливий період 27 квітня 2024 року Золочівським РТЦК та СП. Виконував обов’язки гранатометника десантно-штурмового відділення.

У Героя залишилися батьки, сестра, дружина та двоє дітей. Про дату та час поховання Богдана Війтовича буде повідомлено додатково.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-25 14:03:53