Львівський портал

Прем’єру Словаччини Фіцо надіслали конверт із кулею, – ЗМІ

У середу, 25 вересня, прем’єр-міністру Словаччини Роберту Фіцо доставили конверт, у якому була куля. Про це повідомило видання aktuality.sk, передає Європейська правда.

Цю інформацію підтвердили виданню у пресслужбі словацького уряду. Там зазначили, що конверт надійшов прем’єру 25 вересня зранку.

«Ми можемо підтвердити, що конверт із кулею, адресований прем’єр-міністру Словаччини, сьогодні був доставлений до урядової канцелярії», – повідомили у пресслужбі словацького уряду.

Видання зазначило, що наразі отриманий конверт перевіряють співробітники управління захисту посадових осіб та дипломатичних місій Словаччини.

Як повідомляв Львівський портал, 15 травня у прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо у місті Гандлова стріляли після засідання уряду. Його доставили в лікарню гелікоптером.

ЗМІ стверджували, що в прем’єра влучили дві-три кулі – він отримав поранення в живіт і груди. Повідомляють, що було зроблено до п’яти пострілів.

За словами свідків, які були на місці події, прем’єр підійшов до людей, які вітали його, і саме тоді пролунало кілька пострілів. Після цього очільник уряду впав на землю.

Вже 6 липня Фіцо вперше з’явився на публічному заході після замаху та тяжкого поранення. Він приїхав до замку Девін у Братиславі з нагоди святкування приходу святих Кирила і Мефодія. Захід відбувався в умовах суворої безпеки. Туди пускали лише запрошених гостей – міністрів, депутатів, послів тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, Facebook/Роберт Фіцо

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-25 12:50:01