Львівський портал

На Львівщині викрили підпільне виробництво бензину для місцевих АЗС

Детективи БЕБ у Львівській області викрили незаконне виробництво бензину, який реалізовували через мережу місцевих заправок. Загалом виготовили понад 22 тисячі літрів неякісного палива. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі БЕБ.

Слідством встановлено, що незаконне виробництво та продаж пально-мастильних матеріалів організував директор двох підприємств, мешканець Стрийського району. Разом зі спільником він виготовляв нафтопродукти на потужностях однієї з компаній. Готову продукцію продавали на підконтрольних АЗС.

Детективи БЕБ попередньо встановили, що у такий спосіб виготовлено понад 22 тисячі літрів бензину сумнівної якості.

Під час обшуків правоохоронці відібрали зразки пального та вилучили контрафактні нафтопродукти вартістю понад 1 мільйон гривень. За результатами експертизи пальне не відповідає технологічному регламенту та вимогам ДСТУ.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України триває.

Санкція статті передбачає до 12 років тюрми з позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-24 11:02:52