Львівський портал

Юні веслувальники зі Львівщини здобули «срібло» на міжнародному турнірі 

Спортсмени зі Львівщини Ілля Горлов та Денис Венгер стали срібними призерами міжнародного турніру з веслування на байдарках та каное, що відбувся в Угорщині з 18 по 22 вересня. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львівської ОВА. 

Зокрема, міжнародний турнір Canoe Sprint Olympic Hopes Regatta відбувся у Сегеді (Угорщина). Участь у змаганнях взяли більше 700 спортсменів з понад 40 країн.

Спортсмени зі Львівщини Ілля Горлов і Денис Венгер вибороли «срібло» у веслуванні на каное-четвірці на дистанції 1000 метрів серед юнаків до 17 років (разом з киянином Михайлом Леутою та Кирилом Щуровим з Дніпра).

«Спортсмени представлять СДЮСШОР «Веслярик» та Львівський фаховий коледж спорту. Їх тренують Володимир Дець, Михайло Поцюрко та Ростислав Білінський. До речі, для Іллі Горлова це перша міжнародна медаль», – зазначає керівник управління спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

Загалом українська команда на цих змаганнях здобула чотири золоті, три срібні та чотири бронзові нагороди та посіла сьоме місце в медальному заліку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-24 09:09:33