Львівський портал

Смертельна ДТП неподалік від Львова: рятувальники деблокували тіло водія

У понеділок, 23 вересня, недалеко від Львова зіткнулися два автомобілі, унаслідок чого загинули 43-річний водій, якого деблокували рятувальники, та його пасажир. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

За даними поліції Львівщини, аварія сталася 23 вересня близько 05:30 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ неподалік села Відники, Львівського району. Тут відбулося зіткнення між автомобілем Renault Fluence, за кермом якого перебував 22-річний мешканець Львівського району, та ВАЗ-2106, яким керував 43-річний мешканець сусіднього села.

У результаті ДТП водій ВАЗу та його 37-річний пасажир загинули. Рятувальники, які прибули на місце події, деблокували тіло загиблого керманича з понівеченого автомобіля, використовуючи гідравлічні ножиці та розтискач.

Для запобігання загорянню надзвичайники відключили акумуляторні батареї в обох автомобілях. На місці працювали п’ятеро рятувальників із залученням однієї одиниці спецтехніки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія Renault затримали.

Санкція статті передбачає до 10 років тюрми з позбавленням водійських прав на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 22 вересня біля Стрия 75-річний пішохід, переходячи дорогу у невстановленому місці, загинув під колесами автомобіля.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 12:33:22