Львівський портал

У Шептицькому під час пожежі загинув чоловік

У неділю, 22 вересня, у Шептицькому (раніше Червоноград) під час пожежі у квартирі на п’ятому поверсі загинув 62-річний чоловік. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 22 вересня, близько о 12:10 на вул. Івасюка, 21. Вогонь охопив квартиру на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

На момент прибуття рятувальників з вікон квартири вибивались язики полум’я. Через сильне задимлення пожежники працювали в спеціальних апаратах для захисту органів дихання та зору.

Під час огляду квартири в одній з кімнат знайшли чоловіка без свідомості. Рятувальники винесли його на свіже повітря та почали проводити серцево-легеневу реанімацію. Згодом прибули медики, які продовжили надавати допомогу, проте чоловіка не вдалося врятувати.

Загиблий виявився 62-річним власником квартири, також вдалося врятувати його 61-річну дружину.

Пожежу локалізували о 12:45 і повністю ліквідували о 12:56. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. На місці працювали 14 рятувальників та три одиниці техніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-22 15:18:53