Львівський портал

У Львові поліція розслідує інцидент із нападом на 21-річного чоловіка

Поліція встановлює обставини конфлікту, який стався 22 вересня на вулиці Зубрівській у Львові, де 21-річний чоловік отримав тілесні ушкодження після бійки з невідомими. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Інцидент стався 22 вересня, близько о 23:30 на вулиці Зубрівській у Львові. За словами 21-річного чоловіка, він та його батько чекали єврокомісара для оформлення ДТП, до них підійшли двоє невідомих чоловіків та вчинили конфлікт, який переріс у бійку. Після сутички нападники втекли. Лікарі діагностували у заявника синці та забої.

Також у повідомленні чоловік зазначив, що після втечі зловмисників він чув звук, схожий на вибух петарди або постріл, але про його походження точно сказати не може.

Поліція обстежила місце події, але жодних доказів використання зброї не виявила і до лікарень з вогнепальними пораненнями ніхто не звертався.

Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають заходів для встановлення осіб та розшуку зловмисників. Вирішується питання правової кваліфікації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-22 12:52:34