Львівський портал

Сили оборони уразили російські арсенали у Краснодарському краї та Тверській області, – Генштаб

Сили оборони України уразили два військових арсенали збройних сил РФ, де знаходилися тисячі тонн боєприпасів, в тому числі з Північної Кореї. Про це повідомляє Генштаб.

Завдання спільно виконали Сили безпілотних систем, Сили спеціальних операцій, СБУ та інші підрозділи українського війська.

У момент удару по арсеналу «Тихорецьк» у Краснодарському краї на його території розміщувався черговий ешелон зі щонайменше 2 тисячами тонн боєприпасів, зокрема і з КНДР. Радіолокаційну станцію «Подльот», яка виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу, також атакували українські військові.

Окрім цього, Служба безпеки України завдала удару по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління міністерства оборони РФ неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області.

Фіксуються пожежа та детонація в районах обох військових арсеналів.

«Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, Служби безпеки України та інших. Бойова робота по важливих військових цілях російських окупантів продовжується», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, у суботу, 21 вересня, БПЛА атакували Краснодарський край росії. Попередньо, удар був по складу з боєприпасами. Також дрони атакували 23-й арсенал Головного управління ракетно-артилерійського Міноборони рф.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-21 16:39:10