Львівський портал

Львівщина прощається зі шістьма захисниками

У п’ятницю, 20 вересня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Максим Дудинець

Родом зі села Верчани Стрийської громади. Навчався в Мукачівському військовому ліцеї та в Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. Після випуску в червні цьогоріч відправився на фронт. Був лейтенантом 31 окремої механізованої бригади. Помер 15 вересня в Запорізькій області. Воїну був 21 рік.

Володимир Пуголовко

Львів’янин. Навчався у Львівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Після цього вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на факультет бойового застосування військ.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від окупантів. Із 2024 року виконував бойові завдання у складі одного з підрозділів Міністерства оборони України. Боровся з окупантами на Харківщині. Йому був 21 рік.

Юрій Шумало

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист держави до лав 5 окремої танкової бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ.

Віктор Грондашевський

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від окупантів. Воював у лавах 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Юрій Челяпін

Львів’янин. Воював із початку повномасштабного вторгнення Росії у складі 111 окремої бригади територіальної оборони.

Василь Іванець

Житель села Мервичі Куликівської громади. Під час повномасштабної війни проходив службу у військовій частині А4056. З квітня 2024 року бійця вважали зниклим безвісти.

Напередодні його загибель під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Семенівка Донецької області підтвердили. Йому було 46 років.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам України!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-20 06:45:18