Львівський портал

На Львівщині затримали заступника сільського голови на хабарі в 4 тисячі доларів

Правоохоронці на Львівщині затримали заступника сільського голови на хабарі в 4 тисячі доларів. За попередньою інформацією чиновник обіцяв посприяти в отриманні позитивного рішення сільської ради щодо поділу земельної ділянки. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Встановлено, що кошти чиновник вимагав та отримав за сприяння у вирішенні сільською радою позитивного рішення щодо поділу земельної ділянки в одному з сіл Львівського району.

За даними правоохоронців, заступник сільського голови, зловживаючи службовим становищем та владними повноваженнями, вимагав у приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 4 тисячі доларів за сприяння у прийнятті сесією місцевої сільської ради позитивного рішення щодо поділу земельної ділянки площею 1,3421 га.

Грошові кошти та речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності вилучено.

Затриманому повідомили про підозру в отриманні хабаря (ч. 3 ст. 368 КК України). Навдовзі йому оберуть запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-19 09:51:25