Львівський портал

Громадянин Німеччини намагався незаконно ввезти авто в Україну 

На кордоні з Польщею у пункті пропуску «Шегині» 47-річний громадянин Німеччини намагався ввезти в Україну автомобіль Volkswagen Caddy, підробивши документи. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Автомобіль прибув на кордон в режимі «імпорту». Згідно з поданими документами, вартість транспортного засобу становила 2 600 євро (майже 120 тисяч гривень), а відправником значилась приватна особа.

Однак, під час митного контролю працівники митниці виявили інший рахунок-фактуру, де вартість авто сягала 4000 євро (майже 184 тисячі гривень), а продавцем була німецька компанія, яка згодом підтвердила обставини купівлі-продажу.

Правоохоронці на громадянина Німеччини склали адмінпротокол відповідно до ч. 1 ст. 483 МКУ (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Транспортний засіб тимчасово вилучили.

Невдовзі справу будуть розглядати в суді.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 16:56:11