Україна і світ

Від Кароль до Полякової: українські зірки, які займаються спортом і мотивують інших


В умовах війни багато українців продовжують займатися спортом – це допомагає тримати свою голову і тіло в тонусі, а також помітно підіймає настрій. Серед любителів фізичних навантажень є і зірки, які своїм прикладом мотивують тисячі українців підвестися з дивана і почати бігати, плавати, займатися йогою, кататися на велосипеді або ходити до залу.

Зірки, які займаються спортом і мотивують інших – далі в матеріалі.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль систематично вражає шанувальників новими досягненнями, зокрема в йозі. Знаменитість опановує все нові й нові складні асани. Якось вона потренувалася разом з Дашею Квітковою та здивувала блогерку своєю витривалістю.

У серпні Тіна розповіла, що може простояти в планці 21 хвилину – це дуже потужний результат, яким може похвалитися навіть не кожен спортсмен.

Тарас Цимбалюк

Для зірки серіалу Спіймати Кайдаша Тараса Цимбалюка спорт – невіддільна частина його життя. Актор намагається займатися, де б не був – на гастролях, в турі чи вдома, бо переконаний, що результат можливий лише за дисципліни.

Також Тарас вважає, що інтенсивні фізичні навантаження здатні поліпшити ментальний стан не гірше сеансу у психолога.

Олександра Заріцька (Kazka)

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька ще з минулої осені почала ділитися з шанувальниками відео зі своїх тренувань. Так вона вирішила відійти від звичного образу фітнес-тренерів та показати, що спортом можуть займатися люди різної комплекції.

Олександра раніше вже казала, що ходить до зали не для того, щоби схуднути, а щоби тримати себе в тонусі та добре почуватися.

Анатолій Анатоліч

Ведучий Анатолій Анатоліч не уявляє себе без спорту. Так шоумен передусім тримає вагу. Якось він поділився, що без занять міг би важити за 100 кг.

Особливе місце в житті Анатоліча займає біг. Він виходить на пробіжку не лише для себе, а й нерідко долучається до благодійних марафонів для збору коштів на потреби ЗСУ.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова веде активний спосіб життя, у якому є місце не лише фітнесу, а й моржуванню та катанню на вейкборді.

Цього літа Полякова розсекретила свою вагу, назвавши показник “розкішною цифрою“.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В умовах війни українські зірки знаходять розрядку не лише в спорті. Багато хто приділяє увагу й своєму ментальному стану, адже не за чутками знає, що таке вигорання. Поради від знаменитостей, як вибратися з емоційної прірви та як не впасти у неї — читайте на Фактах ICTV.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-14 11:30:44