Львівський портал

На Львівщині через пожежу в будинку постраждав 60-річний чоловік 

У п’ятницю, 30 серпня, о 9 ранку в селі Тростянець, що на Стрийщині надзвичайники на ношах винесли 60-річного власника палаючого будинку. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.  

За даними рятувальників, в селі Тростянець Стрийського району палала господарська будівля. Коли вогнеборці розпочали гасити полум’я із житлового будинку, який розташований поруч також побачили дим. Сусіди, які були на місці події, повідомили, що всередині, ймовірно, перебуває 60-річний власник.  

Через сильне задимлення рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до порятунку чоловіка та ліквідації займання. Постраждалого знайшли в одній із кімнат та на ношах його винесли на свіже повітря. Відтак медики госпіталізували чоловіка в лікарню. 

Пожежу вдалось ліквідувати близько 10 ранку. До приборкання вогню залучили сім рятувальників та дві одиниці техніки. Вогонь знищив дерев’яну господарську будівлю. У житловому будинку згоріли речі домашнього вжитку на площі 3 квадратних метри. 

Фахівці з’ясовують причину займання двох будівель. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-30 14:15:04