Львівський портал

Львівське підприємство відшкодувало 4,2 млн грн несплачених податків

На Львівщині правоохоронці викрили фірму, що займається продажем продуктів харчування, викрили на несплаті 4,2 млн грн податків. Під час розслідування збитки державі повернули, справу ще розглядатиме суд. Про це Львівському порталу повідомили у БЕБ.

За даними відомства, компанія, що займається продажем продуктів харчування, не сплатила до державного бюджету 4,2 млн грн. Підприємство зареєстроване та перебуває на податковому обліку в Головному управлінні Державної податкової служби у Львівській області.

Встановлено, що бухгалтер компанії відобразив у фінансовій та податковій звітності товариства понад 23 млн грн не повернутої в строки поворотної фінансової допомоги. Її невключення до «Інших доходів» дало можливість занизити податок на прибуток та податок на додану вартість на 4,2 млн грн.

За даними Львівської обласної прокуратури, службова особа товариства, основною діяльністю якого є виробництво молочних продуктів, а також імпорт та реалізація м’ясопродукції, уклала ряд договорів з іншими підприємствами

Під час досудового розслідування бухгалтер визнав свою вину. Збитки завдані державі підприємство відшкодовувало в повному обсязі. Бухгалтеру повідомили про підозру за статтею про ухилення від сплати податків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-19 07:43:07