Львівський портал

Львівські митники затримали контрабанду ноутбуків на понад 1 млн грн

На кордоні з Польщею митники зупинили 35-річну мешканку Львівщини, яка намагалася незаконно перевезти ноутбуки вартістю понад 1 мільйон гривень. Про це повідомили у Львівській митниці.

За даними відомства, у пункт пропуску «Грушів-Будомєж» із Польщі прибув мікроавтобус Renault Trafic під керуванням 35-річної мешканки Львівщини. Для проходження митного контролю жінка обрала смугу «зелений коридор», чим засвідчила, що не перемішує товарів, обов’язкових до декларування та оподаткування.

Однак під час огляду авто працівники митниці виявили 15 ноутбуків Samsung Galaxy та дев’ять MacBook Apple останніх моделей. Гаджети знаходились в салоні, серед особистих речей громадянки.

За попередніми даними вартість предметів правопорушення становить 1 млн. 300 тис. грн. За даним фактом складено адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 МКУ, а саме недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Львівська митниця

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-15 07:14:39