Україна і світ

Анна Трінчер розповіла, як полюбила спорт – усе життя ненавиділа

Співачка Анна Трінчер розповіла, як змусила себе полюбити спорт. Артистка зізналася, що все життя тренування для неї були покаранням.

Анна Трінчер показала, якою була в 16 років

В Instagram-stories співачка вирішила поговорити з шанувальниками на тему спорту. Артистка показала себе в 16-річному віці та зізналася, що все життя ненавидить спорт. Каже, має проблеми із самоприйняттям, постійними дієтами та зривами.

Фото: Анна Трінчер / Instagram

Трінчер зізналася, що все ж змінила своє ставлення до спорту і сталося це зовсім нещодавно.

Зараз дивляться

– Усе життя я змушувала себе ходити на спорт через покарання. Дивилася на себе в дзеркало, бачила, що трохи набрала, мене не влаштовує форма, з’їла солодке, в якому я себе обмежувала. Ходила на спорт, як на покарання, створюючи негативне підкріплення. Це створювалося роками і вивело в моєму організмі міцні нейронні зв’язки, – сказала Трінчер.

Співачка зазначила, що вирішила переглянути цю установку у своїй голові та сформувати протилежні нейронні зв’язки. Каже, спочатку вирішила наряджатися на тренування. Їй подобається шукати красиву форму, костюми, знімати відео.

Після спорту Анна йде в сауну, купіль, медитує, а самі тренування просить не надто важкі.

– Я припинила гнатися за результатом. Я ходжу на спорт, оскільки хочу бути здоровою, хочу сильну спину, щоб тримати поставу, зміцнювати поперек, щоб не болів у дорозі. У здоровому тілі – здоровий дух, – підсумувала Трінчер.

Артистка наголосила, що це лише її міркування, проте висловила сподівання, що вони комусь відгукнуться і допоможуть.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 20:05:36