Україна і світ

Дмитро Ступка зізнався, як заробляє на життя в США

Український актор Дмитро Ступка розповів, як заробляє на життя в США та скільки коштів витрачає щомісяця.

Чим Дмитро Ступка займається в США

Актор зізнався, що постійної роботи в нього немає. Наразі Дмитро підпрацьовує ведучим, знімається в рекламних роликах. Крім цього, Ступка намагається розвивати власний бізнес з продажу товарів.

– Тут не так легко потрапити на якусь гарну роботу, якщо не маєш освіти від американського навчального закладу, а ще й до того ж – не ідеально розмовляєш англійською. Але є різні підробітки: працюю ведучим, знімаюся в рекламах, в епізодах. Пробуємо займатися якимось бізнесом – купуємо товари, які перепродаємо через інтернет. Але загалом з роботою складно, – поділився Ступка.

За словами актора, він не підраховував, скільки грошей йому потрібно на місяць. Однак Ступка наголосив, що життя в США доволі дороге.

Зараз дивляться

– Можу так сказати: 100 доларів тут – як 100 гривень у нас. Ну плюс-мінус. Сходити в магазин, купити найнеобхідніші продукти – макарони, рис, якісь овочі, ковбаску – це щонайменше 100 доларів. Тут звичайна буханка хліба може коштувати 5 доларів. Якщо перевести на наші гроші, розумієте, які ціни? – сказав Дмитро.

Зазначимо, що Дмитро Ступка переїхав до США ще у 2021 році. Тоді він перебував у шлюбі з ведучою Поліною Логуновою.

У квітні 2022 року Логунова та Ступка оголосили про розлучення після шести років подружньго життя. У них є спільна донька Богдана. Нині Дмитро зустрічається зі співачкою та дизайнеркою Юлією Калабішкою.

Фото: Дмитро Ступка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-09 17:43:51