Україна і світ

Як приготувати глінтвейн: покроковий рецепт

Глінтвейн – популярний зігрівальний напій, який легко можна приготувати в домашніх умовах. Рецепт приготування смачного глінтвейну дивіться в матеріалі Фактів ICTV.

Інгредієнти:

  • вино червоне сухе – 0,7 л
  • цедра апельсина – 1 шт.
  • апельсин – 2 шт.
  • лимон – 2 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • мед – 2 ст. л
  • кориця – 2 палички
  • бадьян – 3 шт.
  • кардамон – 4 шт.
  • гвоздика – 4-5 шт.
  • запашний перець – 2 шт.

Як приготувати глінтвейн: рецепт 

  1. Виливаємо вино в каструлю і залишаємо варитися на повільному вогні.
  2. Додаємо у вино цедру апельсина, палички кориці, бадьян, перець, гвоздику.
  3. Зерна кардамону розчавіть і закиньте в каструлю.
  4. Додайте сік апельсина та яблука, які перед цим потрібно нарізати кружечками.
  5. Додаємо мед (2 ст. л.), хто любить солодше – кладіть більше.
  6. Наливаємо сік лимона.
  7. Перед подаванням напою на стіл процідіть отриману суміш.
  8. Прикрасьте напій кружальцями апельсина.

Смачного!

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-18 15:40:24