Україна і світ

Овочеве рагу в мультиварці: рецепт покроково

Мультиварка – незамінний помічник на кухні для багатьох господинь. Вона не тільки полегшує процес приготування різноманітних страв, а й заощаджує багато часу.

Особливо комфортно готувати з її допомогою рагу, супи, курятину та каші. Як приготувати овочеве рагу в мультиварці – читайте в матеріалі.

Овочеве рагу в мультиварці: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • 1 кабачок;
  • 1 цвітна капуста;
  • 3 картоплини;
  • 2 солодких перці;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 2 томати у власному соку;
  • 3 часнику;
  • сіль та перець до смаку;
  • олія.

Спосіб приготування:

  1. Баклажани наріжте однаковими кубиками. Викладіть їх в глибоку місткість і посоліть.
  2. Наріжте цибулю, обсмажте її в мультиварці до 10 хв.
  3. Моркву наріжте кубиками, а цвітну капусту розділіть на суцвіття.
  4. Після цього кубиками наріжте кабачок і солодкий перець, картоплю.
  5. Помідори залийте окропом і дайте їм охолонути. Зніміть з них шкірку. Наріже кубиками середнього розміру.
  6. Подрібніть часник й помістіть все це в чашу мультиварки.
  7. Додайте сіль і спеції до смаку.
  8. Перемішайте і налаштуйте програму Тушкування (на 30 хв).

Як правильно готувати овочеве рагу в мультиварці: поради

Важливо, аби для приготування рагу овочі були нарізані однакового розміру. Однак у цій справі можна нарізати інгредієнти не тільки кубиками, а й соломкою, брусками.

Для наваристості у чашу мультиварки можна додати ложку сметани.

Крім цього, важливо не наливати у страву багато води, аби рагу не перетворилося на соус. Розмішувати страву ліпше перед подачею, аби не зіпсувати зовнішній вигляд. Прикрашати рагу можна найрізноманітнішою зеленню – від петрушки до базиліку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-10 11:22:46