Як приготувати вишукані ласощі – зефір, смажений на багатті, щоб здивувати друзів і дітей
Їдемо на пікнік, захопивши все необхідне для приготування десерту…
Перш за все, треба правильно підібрати зефір. Оті біло-рожеві кульки, які, власне, і звуться зефіром, не підходять. Вони просто розтануть на вогні.
Беріть маршмеллоу, він теж різновидність пастили, але більш твердий і наче гумовий. От якраз такий і підійде. Підсмажений на багатті він вкриється рум’яною скоринкою і набуде приємного карамельного смаку. Причому всередині залишатиметься м’яким.
А тепер покроково.
- Беремо дерев’яний шампур (залізний не підійде), нагріваємо його гострий кінчик на полум’ї.
- Обережно прилаштовуємо на ньому маршмеллоу. Розігрітий шампур увійде в смаколик, як у масло.
- Не опускайте шампур з зефіром у полум’я, бо спалите десерт. Тримайте над полум’ям.
- Як тільки зефір збільшитися в об’ємі та вкриється золотавою скоринкою, відразу знімайте його з вогню.
Їсти смажений зефір краще гарячим. Гості будуть у захваті від вишуканого смаку небаченого досі десерту.
Джерело: Смачно
Фото: Згенеровано ШІ
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-08 19:22:54