Україна і світ

Софія Ротару відмовилася виступати перед росіянами на корпоративі

Співачка Софія Ротару відмовилася виступати перед росіянами на корпоративі. Їй пропонували $100 тис. за те, щоб вона заспівала на приватній вечірці в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Як розповіла модель із країни-агресора Анна Калашникова росЗМІ, її забезпечені друзі влаштовували день народження. На своєму святі вони хотіли бачити й українську співачку, але та навідріз відмовилася, навіть незважаючи на кругленьку суму.

Колашникова додала, що Ротару пропонували корпоративи і в грудні, але виступати вона не готова.

Зараз дивляться

– Вона не в настрої, через ситуацію, що відбувається, повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця приймає все, що відбувається, їй важко зібратися, – додала громадянка країни-агресора.

Варто зазначити, що Софія Ротару хоч і не виступала з відкритою заявою з приводу того, що відбувається, проте своїми постами в Instagram дає зрозуміти, що залишається з рідним народом – народом України. Вона гостро та болісно реагує на всі трагічні події, які приносять російські окупанти нашій рідній країні.

Також відомо, що співачка займається благодійністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-23 19:57:12