Україна і світ

Ведучою на Євробаченні 2023 року від України стане Юлія Саніна з The Hardkiss

Ведучою на Євробаченні 2023 року стане Юлія Саніна з The Hardkiss, а кореспондентом – Тимур Мірошниченко.

Про це заявили у Суспільному.

Так, Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023 – він відбудеться вже 13 травня. Вона також вестиме півфінали конкурсу – вони заплановані на 9 та 11 травня.

Зараз дивляться

Що стосується Тимура Мірошниченка на Євробаченні 2023, то він візьме на себе роль кореспондента – з’являтиметься у відеовставках у прямому ефірі, та вестиме пряму трансляцію церемонії відкриття конкурсу. Йому також становитиме компанію колега з Ліверпуля Сем Куек. Також Тимур коментуватиме те, що відбувається зі спеціально відведеною для цього кабіни на арені Liverpool.

Про те, що ведучим на Євробаченні 2023 року буде представник з України, стало відомо ще на початку лютого. Це стало можливим завдяки відкритості британців, які не лише погодились допомогти нам із проведенням заходу у своїй країні, а й зробити конкурс у стилі України.

Наприклад, навіть логотип Євробачення 2023 був створений за допомогою українського агентства Starlight Creative та британської компанії Superunion. Логотип конкурсу звучить як United by music та перекладається як Об’єднані музикою. Що стосується лого, воно складається з різнокольорових сердець.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-22 11:17:02