Україна і світ

У Брюса Вілліса діагностували лобово-скроневу деменцію: Ліків не існує

У актора Брюса Вілліса виявлено серйозну хворобу – лобово-скроневу деменцію. Зірці бойовиків довгий час не могли поставити чіткий діагноз, і зараз це полегшенням для його сім’ї.

Про це заявили близькі актори у соцмережах. За словами сім’ї, ще навесні 2022 року 67-річному Брюсу діагностували афазію – через неї виникають труднощі з мовленням. Проте хвороба прогресувала, і тепер йому поставили чіткіший діагноз.

Родичі Вілліса подякували всім за підтримку актора.

Зараз дивляться

Що стосується лобово-скроневої деменції – це найпоширеніша форма деменції у людей до 60 років. На жаль, вилікувати її зараз неможливо, але все може змінитись. Симптоми також включають повільні чи сковані рухи, проблеми з кишківником та сечовим міхуром, а також м’язову слабкість.

– Сьогодні немає ліків проти цієї хвороби, і ми сподіваємося, що ця реальність може змінитись у найближчі роки, – повідомили близькі Брюса.

Заяву зробили дружина Емма Гемінг та їхні спільні дві доньки, а також колишня дружина Демі Мур та їхні три доньки.

Вперше про проблеми зі здоров’ям актора стало відомо на початку 2022 року – тоді його сім’я заявила, що Вілліс завершить свою кар’єру в кіно через афазію, яка впливає на його когнітивні здібності.

Ще у грудні минулого року Брюс Вілліс переписав заповіт. Так його $250 млн спадок дістанеться другій дружині, актрисі Еммі Хеммінгу та їхнім спільним дочкам — Івлін та Мейбел.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-17 11:24:18