Україна і світ

Леонардо Ді Капріо зробив внесок у фонд Олени Зеленської

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо зробив внесок у фундацію Олени Зеленської. Кошти будуть спрямовані на підтримку вихованців дитячих будинків сімейного типу, що найбільше постраждали від війни.

Фундація підтримує всі дитячі будинки сімейного типу в Україні, де діти ростуть у справжній сімейній атмосфері. Вона також координує свої зусилля з державою, яка наразі рухається в напрямку відходу від виховання дітей у дитячих будинки радянського типу та інтернатах. Мета – заміни такі інституцій на прийомні сім’ї і дитячі будинки сімейного типу.

Однією з родин, яку підтримує фундація, є родина Родних. Вона виховує восьмеро дітей, серед яких Віка, в якої діагностовано психічний розлад. Сім’ї довелось пережити окупацію Херсона, а також евакуацію під дулами танків і постійні обстріли.

Зараз дивляться

Також фундація допомагає вісьмом вихованцям дитячого будинку сімейного типу Олешко, трьохрічній Віолеті та багатьом іншим.

Загалом фундація планує допомогти всім дитячим будинкам сімейного типу в Україні. Нещодавно в ній запустили пілотний проєкт із забезпечення житлом десяти дитячих будинків сімейного типу, будинки яких були повністю зруйновані внаслідок російської війни проти України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-16 15:35:25