Україна і світ

Глава держави до парламенту Норвегії: ми ще маємо берегти нашу з вами пильність, щоб не втратити єдності світу

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до парламенту Норвегії. Про це він написав у Телеграм-каналі.

«Уперше я звертався до парламенту Норвегії та до всіх норвежців на 35-й день цієї війни. Сьогодні вже 358-й день війни. І головне, що відрізняє березень минулого року та лютий цього року, – це впевненість. Впевненість, що вільний світ не зрадить цінностей свободи. Впевненість, що Україна не залишиться наодинці з таким ворогом. Впевненість, що Європа не віддасть ворогу жодної своєї скелі, бо кожна частина нашої Європи робить усіх нас сильнішими», — зазначив Володимир Зеленський.

Він наголосив, що «ми ще маємо попрацювати для перемоги – це очевидно. Ми ще маємо багато чого зробити на полі бою в Україні. І ми ще маємо берегти нашу з вами пильність, щоб не втратити єдності світу й постійно зміцнювати стійкість наших партнерів».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Президент України висловив впевненість, «що наприкінці шляху, хоч би яким колосальним він був, ми залишимося вільними, точно здобудемо мир і збережемо повагу до себе самих й один до одного. Бо ми з вами не зраджуємо себе, і це найголовніше. Ми з вами діємо системно й довготривало, а це найефективніше».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-16 12:39:54