Україна і світ

Бенксі присвятив нове графіті Дню святого Валентина

Всесвітньо відомий художник та автор графіті Бенксі присвятив свою нову роботу Дню святого Валентина. Графіті розташоване в Англії, у місті Маргріт, і артист показав знімок в Instagram.

– Туш на День святого Валентина – Бенксі представив свою нову роботу в Маргейті, – повідомляється на сторінці.

Малюнок виглядає однорідно з оточенням – графіті зроблено на задній частині будівлі на одній із вулиць Маргріт. Бенксі зобразив домогосподарку в рукавичках та халаті, яка кидає тіло свого чоловіка в холодильник. Примітно, що морозильна камера справжня і не є малюнком. З холодильника стирчать тільки чоловічі ноги у штанах, шкарпетках та туфлях.

Якщо пригледітися, то можна помітити сліди побиття на обличчі домогосподарки – за посмішкою ховаються фінгал, вибитий зуб та садини. Цілком можливо, що це відображення поширеного насильства в сім’ї – рукоприкладство не зможуть загладити букети та цукерки на День святого Валентина.

Зараз дивляться

Не секрет, що Бенксі робив свої настінні малюнки на території України. Це сталося 2022 року, коли Росія вирішила вторгнутися на територію нашої країни. Його малюнки можна помітити у Києві, Бородянці та Ірпені.

Так, щоб уберегти від вандалів, графіті Бенксі можуть законсервувати чи передати до музеїв. Про це заявив міністр культури Олександр Ткаченко. Він додав, що як такої комунікації з артистом міністерство не має.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-14 13:55:38