Україна і світ

На Євробаченні 2023 року Румунію представлять Теодор Андрій

Румунію на Євробаченні 2023 року представить артист Теодор Андрій. Артист вже прокоментував отриману можливість представляти країну на конкурсі.

– Дякую вам від щирого серця! Кожен голос, кожне повідомлення, кожен коментар, кожна гарна думка! Це означає багато! Те, що сталося – це лише початок! Цього року Євробачення – це Рок-н-рол! Ми дякуємо та любимо вас! – заявив Андрій.

Артиста обрали серед 12 інших музичних талантів. На Євробаченні 2023 року у Ліверпулі він виступить з піснею D.G.T. (Off and On). Це відбудеться на початку другого півфіналу, який заплановано на 11 травня.

Зараз дивляться

Румунія на Євробаченні

Країна вперше взяла участь у конкурсі у 1994 році. За цей час артисти Румунії з’являлися на сцені 22 рази і 19 разів потрапляли до Гранд-фіналу.

Поки що місцеві музиканти не змогли здобути перемогу, але їм тричі вдавалося потрапити до п’ятірки найкращих. Третє місце Румунія посідала у 2005 та 2010 роках.

Нещодавно букмекери оновили прогнози на Євробачення 2023 року. Так, на першому місці Україна. Друге місце за Швецією, а третє за Фінляндією. Найостанніше місце пророкують Албанії – шансів на перемогу лише 1%.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-14 13:01:41