Україна і світ

Франція закликала своїх громадян терміново покинути територію Білорусі

Міністерство закордонних справ Франції закликало своїх громадян, що перебувають на території білорусі, виїхати з країни.

Про це йдеться у заяві дипломатичної установи.

– В умовах збройного наступу Росії на Україну та закриття повітряного простору Білорусі будь-які поїздки до Білорусі формально не рекомендуються, – йдеться у повідомленні.

МЗС Франції пропонує своїм громадянам без затримок залишити країну автомобільним транспортом, через пункти пропуску на кордоні з Литвою, Польщею чи Латвією.

Зараз дивляться

У разі необхідності пасажири, які прибувають повітряним транспортом, повинні звернутися за виїзною візою до служб Міністерства внутрішніх справ Білорусі. 

Кордони з Литвою та Латвією залишаються відкритими. Єдиний пункт пропуску, доступний мандрівникам, які прямують до Польщі, це Брест-Тересполь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, Посольство США у Москві закликало своїх громадян термінового залишити територію РФ, через непередбачувані наслідки повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, зокрема: можливого затримання громадян США російськими спецслужбами, довільного застосування щодо них місцевого законодавства, обмеження польотів до Росії та з Росії.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-13 20:08:23