Україна і світ

Організатори Золотої малини вибачилися за номінування 12-річної актриси

Організатори жартівливої кінопремії Золота малина вибачилися за номінацію 12-річної актриси. Дівчинка могла виграти нагороду у категорії Найгірша жіноча роль.

Так, йдеться про актрису Раян Кіру Армстронг, яка зіграла в екранізації роману Стівена Кінга Палійка. Картина виявилася невдалою і дівчинку вирішили номінувати на Золоту малину.

Зараз дивляться

Список номінантів на Золоту малину 2023 опублікували 23 січня, і за кілька днів представників кінопремії розкритикували за Раян, яка потрапила до списку. На думку суспільства, діти не повинні брати участь у подібних заходах, навіть якщо вони подаються у жартівливій формі.

Організатори вибачилися у соцмережах, і заявили про нові правила – номінанту на Золоту малину має бути щонайменше 18 років. Армсторнг також прибрали зі списку потенційних переможців.

Кінопремія вже потрапляла у скандал у 2022 році – тоді організатори створили окрему категорію для Брюса Вілліса. Як виявилося, актор мав серйозні проблеми зі здоров’ям, через що він змушений піти на пенсію. Пізніше нагороду в актора забрали.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-26 12:10:10