Україна і світ

Попри авіакатастрофу в Броварах всі підрозділи МВС працюватимуть стабільно – Клименко

Попри авіакатастрофу в Броварах Міністерство внутрішніх справ України та всі підрозділи відомства працюватимуть стабільно.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив голова Нацполіції та тимчасово виконуючий обов’язки голови МВС Ігор Клименко.

– Наша основна задача – продовження політики МВС, яку започаткував, успішно впроваджував міністр Денис Монастирський. Ми маємо виконати всі завдання в пам’ять про наших побратимів. Ми зробимо все, щоб країна працювала стабільно, а кожен громадянин відчував безпеку, – сказав він.


За словами Клименка, про призначення нових заступників глави МВС говорити ще зарано, спершу потрібно стабілізувати роботу міністерства.

– Разом з іншими правоохоронними органами робимо все, щоб якомога швидше встановити причини цієї катастрофи. Працюватимемо день і ніч для того, щоб на всі питання суспільства ми могли дати чітку відповідь, і щоб така катастрофа не повторювалась в подальшому, – додав в. о. глави МВС.

Вранці 18 січня в Броварах Київської області на територію дитячого садка впав вертоліт. Внаслідок катастрофи загинуло 14 осіб, серед яких одна дитина.

На борту гвинтокрила перебувало керівництво МВС – міністр МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Усі вони загинули.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

СБУ розглядає декілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-18 19:17:03