Україна і світ

РФ шукатиме всі можливі резерви для атак: експерт про призначення Герасимова

Консолідація влади в Росії свідчить про те, що путінська армія буде й далі намагатися атакувати українські міста.

Про це заявив військовий експерт Владислав Селезньов, коментуючи призначення Валерія Герасимова на посаду командувача об’єднаного угруповання військ РФ в Україні.

– На початку повномасштабного вторгнення саме Герасимов керував всіма процесами, тоді щодоби на нашу землю прилітало близько 150 різних ракет. Консолідація влади в Росії свідчить про те, що ми перебуваємо на порозі буремних подій, відповідно путінська армія буде й далі намагатися атакувати, шукаючи усі можливі резерви, щоб зламати український спротив. Чим вдасться їм це – я маю дуже серйозні сумніви, – сказав Селезньов в ефірі національного телемарафону.

За словами експерта, росіяни мають проблеми з високоточними та ефективними ракетами, тому вони використовують зброю ще радянського виробництва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Путін використовує все те, що йому доступно, зокрема Шахеди, ракети повітряного базування типу Х-22, певні запаси ракет, переобладнаних для комплексу С-300, С-400. Він діє комбіновано, але зухвало і надзвичайно підступно. Ракети вбивають мирних мешканів нашої країни, це військовий злочин, фактично геноцид української нації, – додав Селезньов.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-15 21:31:35