Львівський портал

77 випускників зі Львівщини нагородили за максимальні результати з НМТ

Цьогоріч на Львівщині відзначили 77 випускників, які здобули максимальну кількість балів під час мультитесту. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.  

Цього року 66 випускників з Львівської області набрали 400 балів, 9 – 600 балів та двоє досягнули абсолютного максимуму – 800 балів.

«Мав честь нагородити найуспішніших випускників Львівщини, які під час основної сесії НМТ здобули максимальні 800, 600 та 400 балів з чотирьох, трьох та двох предметів відповідно», – зазначив Максим Козицький.  

Відзнаки отримали й п’ятеро десятикласників зі Львівщини, які на Міжнародних олімпіадах з фізики, астрофізики і хімії змагалися з одинадцятикласниками і здобули срібні нагороди, та двох школярів, які привезли «бронзу». 

«Дякую школярам, випускникам, їхнім вчителям та рідним. Ваша спільна велика праця дала щедрий результат. Нехай ці успіхи будуть гарним трампліном до великих професійних перемог. Дорогі учні та випускники, наша держава дуже потребує ваших світлих голів. Ми надіємося, що ви бачите своє майбутнє в Україні», – наголосив він.  

Окрім відзнак, випускники зі Львівщини отримають за свої успіхи фінансове заохочення з обласного бюджету. Однак у ЛОВА не уточняють суми. 

Водночас у Львові 54 випускникам, які найкраще склали НМТ, цьогоріч вручили премії від 10 до 30 тисяч гривень. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що львівська випускниця Олена Кшик розповіла про те, як їй вдалось отримати 800 балів з мультимедійного тесту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-23 12:18:57