Україна і світ

60 вильотів за добу: Росія активізувала безпілотники для ударів по об’єктах та розвідки

Російські військові з метою ведення розвідки, коригування вогню та завдання ударів по об’єктах цивільної інфраструктури здійснили до 60 вильотів безпілотників.

Крім того, минулої доби окупанти завдали 4 ракетних та 7 авіаційних ударів, здійснили понад 24 обстріли з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах України.

– Від ворожого вогню постраждали понад 35 населених пунктів. Серед них Куп’янськ, Білогорівка, Спірне, Бахмутське, Бахмут, Нью-Йорк, Красногорівка, Курахове, Новомихайлівка, Павлівка, Запоріжжя, Володимирівське, Очаків, Миколаїв, Миролюбівка, Нововознесенське, Сухий Ставок та Одеса, – йдеться в оперативному зведенні Генштабу у Facebook.

Також противник здійснював обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії:

  • на Сіверському напрямку – у районах населених пунктів Гута-Студенецька і Блешня Чернігівської області та Бачівськ, Шалигіне і Середина Буда Сумської області;
  • на Слобожанському напрямку – у районах населених пунктів Стрілеча, Гур’їв Козачок, Стогнії, Уди, Ветеринарне та Куп’янськ;
  • на Краматорському напрямі – Слов’янськ, Коровій Яр, Богородичне, Ярова, Пришиб та Озерне;
  • на Бахмутському напрямку – Соледар, Бахмут, Бахмутське, Одрадівка, Зайцеве, Опитне, Яковлівка, Нью-Йорк, Майорськ, Неліповка, Юр’ївка, Виїмка, Білогорівка, Роздолівка, Спірне, Веселе та Верхньокам’янське;
  • на Авдіївському напрямку –Авдіївка, Опитне, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Новомихайлівка, Мар’їнка та Парасковіївка.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстріляли 18 населених пунктів: Микільське, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Велика Новосілка, Новомайорське, Времівка, Павлівка, Залізничне, Шевченко, Білогір’я, Полтавка, Новосілка, Новопіль, Темирівка, Времівка, Червоне та Ольгівське.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Південнобузькому напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 38 населених пунктів неподалік лінії зіткнення, зокрема, Нововознесенське, Архангельське, Сухий Ставок, Первомайське, Марганець та Нікополь.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-25 22:26:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин