Львівський портал

6-7 вересня поховають львів’ян, яких убили російські ракети

У п’ятницю та суботу, 6-7 вересня, Львів прощається зі сімома своїми мешканцями, яких убили російські окупанти під час обстрілу 4 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають 6 вересня на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають 6 вересня на кладовищі у селі Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в храмі святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32-А).

Юрія Арабського поховають 6 вересня на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

Загинули семеро львів’ян, в тому числі й двоє дітей. Поранення отримали 66 людей.

Внаслідок обстрілу у Львові пошкоджено низку будинків, в тому числі й пам’ятки архітектури. З шести житлових будинків відселяють людей.

Невдовзі після атаки львів’ян закликали здавати кров для потерпілих, потреба у запасах все ще актуальна станом на 5 вересня.

5 вересня у Львові оголосили Днем жалоби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-05 10:30:45