Львівський портал

25 вересня Львів попрощається із захисником Олегом Поправкою

У середу, 25 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олегом Поправкою, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Олега Поправку на Личаківському кладовищі.

Олег Поправка (11.03.2003-19.09.2024) Уродженець міста Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Навчався у Криворізькій гімназії №75 Криворізької міської ради. У 2020 році вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, здобув освіту на факультеті ракетних військ і артилерії. Мав великий авторитет серед однокурсників.

Марив військовою справою. У вільний час активно займався спортом: айкідо, джиу-джитсу та волейболом. Захоплювався рибальством. За словами рідних, був винятково чесним, справедливим та добрим, обожнював тварин і мав широке коло друзів.

Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист України від загарбників до лав 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині.

У Олега Поправки залишилися батьки, дружина, сестра та племінник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-24 16:30:07