Львівський портал

20 тис. доларів за незаконний перетин кордону: на Львівщини викрили жінок

У Львівській області правоохоронці викрили двох жінок, які за 20 тисяч доларів обіцяли виготовити військовозобов’язаному чоловіку фіктивні документи для виїзду за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

За даними відомства, за 20 тисяч доларів 65-річна львів’янка та її співучасниця, 54-річна мешканка Львівського району, взялись виготовити для чоловіка призовного віку комплект фіктивних документів для виїзду за межі держави в умовах воєнного стану. А також переправити «клієнта» через державний кордон України в одну з європейських країн.

Зловмисниць викрили та затримали 26 серпня після одержання ними повної суми грошей від «клієнта».

Жінкам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ.

Санкція статті передбачає до дев’яти років тюрми з конфіскацією майна.

У Львівській обласній прокуратурі додали, що затриманим обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: поліція Львівщини, Львівська обласна прокуратура

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-28 12:42:20