Львівський портал

16 вересня Львів попрощається з військовим Василем Лаврисем

У понеділок, 16 вересня, Львів проводжає в останню путь 38-річного бійця 41 механізованої бригади Василя Лаврися. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану полеглому захиснику, а також утриматися в цей час від святкових та розважальних заходів.

Біографічна довідка:

Василь Лаврись (13.09.1985 – 08.09.2024) був уродженцем Рава-Руської.

Вищу освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка за спеціальністю «Класична філологія». Згодом закінчив Комп’ютерну Академію IT STEP.

Після завершення навчання працював викладачем у ЛНУ імені Івана Франка, а з часом перейшов у сферу ІT-технологій. У вільний час захоплювався спортом, гірським туризмом, музикою та фотографією.

Старший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 41 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. За мужність та відвагу був нагороджений низкою державних відзнак.

У Василя Лаврися залишилися батьки та сестра з родиною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-15 15:05:25