Україна і світ

14 авіаударів було завдано по позиціях окупантів минулої доби — Юрій Ігнат

На сьогодні є кілька типів тривог, які можуть бути пов’язані і з повітряними загрозами, і з інформацією, яка надходить із різних джерел, зокрема від наших партнерів,  щодо ракетної небезпеки та можливого застосування балістичних ракет чи іншого озброєння.

Про це в ефірі «Єдиних новин» розповів речник Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

— Також повітряні тривоги оголошуються, коли є інформація про застосування реактивних систем залпового вогню у прифронтових зонах, — уточнив Юрій Ігнат.

Він зазначив, що доба минула «більш-менш спокійно», проте неспокійно було на сході країни, де «йдуть  активні бойові дії, противник застосовує й авіацію, й інші засоби».

За словами речника ПС ЗСУ, наша авіація теж активно працювала минулої доби: 14 авіаційних ударів було завдано по позиціях окупантів, скупченнях їхньої живої сили та техніки, по опорних пунктах та інших цілях.

— Доволі таки успішно працюють наші військові пілоти, підтримуючи наземні війська, зокрема Сухопутні війська, які сьогодні, до речі, відзначають свою річницю, — зауважив Юрій Ігнат. 

Користуючись нагодою, він від імені командувача та керівного складу Повітряних Сил, від усіх захисників неба привітав побратимів із професійним святом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Ми прикриваємо вас з повітря! — сказав речник Командування Повітряних Сил ЗСУ. — Бажаємо вам  якнайшвидше перемоги, вигнати окупанта з нашої землі. Зробимо це разом!

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-12 12:01:51