Львівський портал

12 вересня Львів попрощається із захисником Романом Лепішем

У четвер, 12 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Романом Лепішем, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Мерія закликає мешканців долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Романа Лепіша на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника 

Львів’янин Роман Лепіш (24.11.1983 – 05.09.2024) навчався у Середній загальноосвітній школі №63 м. Львова та Ліцеї №70 Львівської міської ради.

Здобув вищу освіту у Львівському національному університеті природокористування за спеціальністю «плодоовочівництво».

Впродовж останнього часу працював комірником на місцевому підприємстві. У вільний час захоплювався грибництвом, обожнював відпочинок на природі.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських загарбників. Виконував завдання із захисту суверенітету та незалежності України на Донеччині у лавах 100-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Романа Лепіша залишилися батьки, дружина, син та двоє братів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-11 13:48:28