Львівський портал

11 серпня Львівщина прощається з двома захисниками

У неділю, 11 серпня, Львівщина проводжає в останню путь двох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Адам Лінчак

Житель села Старява Мостиської громади. Під час повномасштабної війни служив у військовій частині А7364. Був водієм відділення підвозу боєприпасів першого мінометного взводу. Загинув під час виконання бойового завдання 7 серпня у населеному пункті Юрʼївка, що на Донеччині. Воїну назавжди 19.

Денис Боярчук

Житель Моршину. Брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході України. Після початку повномасштабного російського вторгнення знову повернувся до лав Збройних сил. Захищав Батьківщину у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади на посаді оператора. Військовослужбовець загинув 7 серпня поблизу населеного пункту Юнаківка Сумської області. Йому було 37 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-11 07:34:47